100% Exclusivitate

Proprietate

APARTAMENT ETAJ 1 IN VILA cu valoare tehnologica UNICAT – Turda, Cluj

SUPER OCAZIE !  APARTAMENT SITUAT LA ETAJUL 1 IN VILA CONSTRUCTIE INTERBELICA CU VALOARE TEHNOLOGICA - FUNDATII PE ROLE, UNICA IN ARDEAL!…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER OCAZIE ! 

APARTAMENT SITUAT LA ETAJUL 1 IN VILA CONSTRUCTIE INTERBELICA CU VALOARE TEHNOLOGICA – FUNDATII PE ROLE, UNICA IN ARDEAL! (In Romania, mai exista o singura cladire cu o astfel de tehnologie, respectiv Hotel Intercontinental – Bucuresti)

NU ESTE MONUMENT ISTORIC !  

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

APARTAMENTUL este situat in ZONA ULTRACENTRALA a municipiul TURDA, judetul CLUJ, chiar vis-a-vis de Teatrul National “Aureliu Manea” Turda. 

Iti propunem in exclusivitate o proprietate deosebita, care face parte din ANSAMBLUL URBAN al SEC. XVIII – XIX,  situata la “KM 0” al municipiului Turda, jud. Cluj, pe str. Avram Iancu, nr. 5, intr-o zona tip case/vile si comercial.  

In zona se afla : 

– Retea de transport in comun, statia de autobuz fiind chiar in fata locuintei

– Unitati comerciale in apropiere : magazine alimentare, supermarket

– Unitati invatamant : gradinita, scoli, licee

– Unitati medicale : cabinet medical, policlinica

– Institutii de cult : biserici

Atracții turistice / Trasee turistice aflate în vecinatate : Salina Turda – 1 km, Baile Sarate Turda – 2 km, Cheile Turzii – 8 km, Castrul roman Potaissa, Muzeul de istorie si etnografie Turda, Casa Memoriala “Dr. Ioan Ratiu”, Lapidariul din Turda, Catedrala Ortodoxa din Turda, Manastirea Ortodoxa “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”, etc. 

DESCRIERE PROPRIETATE : 

 • apartament construit din cărămidă, în suprafata de 240 mp, renovat si modernizat
 • 5 camere si multiple spatii (bucătărie, camara, baie, toaleta, 3 balcoane, holuri de acces)
 • 2 centrale termice de apartament, cu instalatie cupru 
 • 120 mp pod mansardabil, cu inaltime de 5 m 
 • 94 mp suprafata de teren

FINISAJE INTERIOARE : pardoseli din parchet lemn masiv stejar/fag, parchet laminat, gresie si sapa mozaicata, zugraveli din lavabil si huma/var, tamplarie interioara – lemn, tamplarie exterioara – lemn cu geam si cadre PVC cu geam termoizolant.

UTILITĂȚI : curent electric, apa, canalizare, gaze naturale, telefonie, internet CABLU TV

LOCUINTA se vinde partial mobilata si utilata.  

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției. 

PRETUL DE VANZARE:  165.000 euro

0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

Nu ratati, aceasta ocazie! Pentru orice alte informații suplimentare și vizite, nu ezitați să ne contactați!

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă : 

CLUJ NAPOCA – 30 km

TÂRGU MURES – 70 km

ALBA – IULIA – 70 km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.