100% Exclusivitate

Proprietate

1060 mp CASA CU VALOARE TEHNOLOGICA – UNICAT si 936 mp TEREN INTRAVILAN, Turda, jud. Cluj

SUPER OCAZIE !  OPORTUNITATE PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI - CASA DE LOCUIT (2 APARTAMENTE), AFACERE IN COMERT, CLINICA MEDICALA, AFACERE ÎN…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER OCAZIE ! 

OPORTUNITATE PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI – CASA DE LOCUIT (2 APARTAMENTE), AFACERE IN COMERT, CLINICA MEDICALA, AFACERE ÎN TURISM, etc. 

VILA CU VALOARE TEHNOLOGICA (S+P+E+M) – FUNDATII PE ROLE, UNICA IN ARDEAL! (In Romania, mai exista o singura cladire cu o astfel de tehnologie, respectiv Hotel Intercontinental – Bucuresti)

NU ESTE MONUMENT ISTORIC !  

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

CASA/VILA foarte rezistenta, cu fundatii de beton, care permite construirea unui numar de inca 2 etaje, avand suprafata de 1060 mp, ANEXA – GARAJ si TEREN INTRAVILAN 936 mp, in ZONA ULTRACENTRALA a municipiul TURDA, judetul CLUJ, chiar vis-a-vis de Teatrul National „Aureliu Manea” Turda. 

Iti propunem in exclusivitate o proprietate deosebita, care face parte din ANSAMBLUL URBAN al SEC. XVIII – XIX,  situata la “KM 0” al municipiului Turda, jud. Cluj, pe str. Avram Iancu, nr. 5, intr-o zona tip case/vile si comercial.  

In zona se afla : 

– Retea de transport in comun, statia de autobuz fiind chiar in fata locuintei

– Unitati comerciale in apropiere : magazine alimentare, supermarket

– Unitati invatamant : gradinita, scoli, licee

– Unitati medicale : cabinet medical, policlinica

– Institutii de cult : biserici

Atracții turistice / Trasee turistice aflate în vecinatate : Salina Turda – 1 km, Baile Sarate Turda – 2 km, Cheile Turzii – 8 km, Castrul roman Potaissa, Muzeul de istorie si etnografie Turda, Casa Memoriala “Dr. Ioan Ratiu”, Lapidariul din Turda, Catedrala Ortodoxa din Turda, Manastirea Ortodoxa “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”, etc. 

DESCRIERE PROPRIETATE : 

 • construită din cărămidă, în anul 1935, amprenta la sol 240 mp
 • dispune de 10 camere si multiple spatii (bucătării, camara, bai, toalete, balcoane, holuri de acces, etc.) avand sobe de teracota si pod mansardabil cu inaltime de 5 m 

FINISAJE INTERIOARE : 

 • SUBSOL : pardoseli din sapa ciment, zugraveli din huma/var, tamplarie interioara – lemn, tamplarie exterioara – lemn cu geam normal.
 • PARTER : pardoseli din parchet lemn masiv stejar/fag, gresie si sapa mozaicata, zugraveli din lavabil si huma/var, tamplarie interioara – lemn, tamplarie exterioara – lemn cu geam normal.
 • ETAJ :  pardoseli din parchet lemn masiv stejar/fag, parchet laminat, gresie si sapa mozaicata, zugraveli din lavabil si huma/var, tamplarie interioara – lemn, tamplarie exterioara – lemn cu geam si cadre PVC cu geam termoizolant.

UTILITĂȚI : curent electric, apa, canalizare, gaze naturale, telefonie, internet CATV, incalzire de la centrale termice si sobe teracote.

LOCUINTA se vinde partial mobilata.   

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției. 

PRETUL DE VANZARE :

APARTAMENT NR. 1 – SUPRAFATA : 700 mp (subsol, parter, ½ acoperis mansardabil, garaj, anexa) si 836 mp teren intravilan = 235.000 euro

APARTAMENT NR. 2 – SUPRAFATA : 360 mp (etaj 1, ½ acoperis mansardabil) si 100 mp teren intravilan = 165.000 euro

INTREAGA PROPRIETATE (APARTAMENT 1 + APARTAMENT 2) = 375.000 EURO !

0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

Nu ratati, aceasta ocazie! Pentru orice alte informații suplimentare și vizite, nu ezitați să ne contactați!

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă : 

CLUJ NAPOCA – 30 km

TÂRGU MURES – 70 km

ALBA – IULIA – 70 km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

 • Vlad Zaverdeanu

  O colaborarea excelenta , cei de la click maximo mi-au oferit toate detaliile necesare , mi-au raspuns la toate intrebarile si m-au ajutat sa-mi vand terenul la cel mai bun pret posibil. Recomand!

 • Simona Gorgota

  O colaborare excelentă! Clienți mulțumiți!

 • Marian Maru

  Foarte inteligibil saitul,usor de navigat in el

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.