100% Exclusivitate

Proprietate

1800 mp CLADIRE UNITATE CAZARE TURISTICA – Cabana Mestecanis si 3000 mp TEREN INTRAVILAN, Bucovina – Suceava

SUPER OPORTUNITATE! VANZARE / SCHIMB/ ASOCIERE! AFACERE ÎN TURISM SAU INVESTIȚIE IMOBILIARĂ ! CABANA MESTECĂNIȘ (D+P+2+M) – 1800 mp , ANEXĂ…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER OPORTUNITATE! VANZARE / SCHIMB/ ASOCIERE!

AFACERE ÎN TURISM SAU INVESTIȚIE IMOBILIARĂ !

CABANA MESTECĂNIȘ (D+P+2+M) – 1800 mp , ANEXĂ – 300 mp, TEREN INTRAVILAN – 3000 mp, se află în satul MESTECĂNIȘ, comuna IACOBENI, județul SUCEAVA, construită în anul 1950 și renovată recent, în anul 2022 

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

CABANA MESTECĂNIȘ – 29 camere și 7 apartamente, sală de mese și demisolul ce poate fi transformat în restaurant/club este amplasată într-o zonă superbă, în nordul Carpaților Orientali (Obcina Mestecăniș și Munții Giumalău), la doar 4 km de cea mai nouă pârtie de schi și snowbording din România, chiar în vecinătatea Gării Mestecăniș, respectiv la doar 100 m distanță, fiind singura unitate din zonă care conferă o asemenea suprafață de cazare.

Atracții turistice / Trasee turistice aflate în vecinatate : Pârtia Mestecăniș – Bucovina, Codrul Secular Giumalău, Stațiunea Balneară Vatra Dornei, traseul turistic montan Bandă roșie care coboară din Vârful Mestecăniș al Obcinei Mestecăniș și urcă spre Vârful Giumalău din Munții Giumalău, etc.

UTILITĂȚI : curent electric, apa, canalizare, telefonie, internet CATV

Accesul la proprietate se face pe Drumul Național DN17 – șosea cu rang de drum european cu indicativele E58 și E81

Posibilitatea de a produce produse de consum BIO (prelucrare lactate/cărnuri/afumături)

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Prețul de vânzare pentru aceasta frumoasă proprietate din Mestecăniș – Suceava este FIX si NU se mai negociaza :   1.100.000 EURO  

0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

SE ACCEPTA SI DIFERITE ALTE VARIANTE DE SCHIMB SAU ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE !

Merită văzută! Pentru orice alte informații suplimentare și vizite, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon / whats app: +40757885888 – Marius Bărbulescu

Distanțe aproximative la localități din zonă :

VATRA DORNEI – 18 km

CÂMPULUNG MOLDOVENESC – 25 km

SUCEAVA – 91 km

IAȘI – 208 km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.