100% Exclusivitate

Proprietate

2 CASE 210 mp, TEREN INTRAVILAN 1500 mp, anexe 110 mp, Negreni, jud. Cluj

OFERTA INCEPUTULUI DE AN, 2024 ! EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj SE VINDE O FRUMOASĂ GOSPODĂRIE, ÎN CENTRUL…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

OFERTA INCEPUTULUI DE AN, 2024 !

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

SE VINDE O FRUMOASĂ GOSPODĂRIE, ÎN CENTRUL LOCALITĂȚII NEGRENI, NR. 85, COMUNA NEGRENI, JUDEȚUL CLUJ, MOBILATA ȘI UTILATA COMPLET !   

OPORTUNITATE PENTRU PERSOANELE FIZICE INTERESATE SĂ ACHIZITIONEZE O PROPRIETATE ÎN MEDIUL RURAL, DAR ȘI PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI !

2 CASE în suprafață totală de 210 mp (150 mp + 60 mp), TEREN INTRAVILAN  1500 mp , ANEXE – 110 mp (șură – 90 mp și garaj – 20 mp), în sat NEGRENI, comuna NEGRENI, jud. CLUJ,  TRANSILVANIA –  ROMÂNIA, la doar 100 m distanță de “MIL MARKET” NEGRENI

PRETUL este FIX si NU se mai negociaza : 85.000 euro !

0 % COMISION PENTRU CUMPĂRĂTOR ! 

Te-ai săturat să locuiești la oraș și vrei să te muți la tară? Iti dorești să ai o casă ( poate, chiar două ! ) de vacanță “la cheie”, unde să te “refugiezi” și să te deconectezi de la agitația și stresul cotidian ? Iubești natura și liniștea ? Îți place intimitatea și aerul curat? Îți plac zonele de munte, râurile și pădurile ? 

Îți propunem în exclusivitate o proprietate situată într-o zonă deosebit de frumoasă, chiar in Centrul localității Negreni, din comuna Negreni– județul Cluj, la poalele Munților Meseșului, Plopișului și Vlădesei, la 75  km de Cluj – Napoca și 75 km de Oradea (aproximativ 1 ora si 15 minute), o locație cu priveliște superbă, la 300 m de râul Crișul Repede. Zona este propice pentru relaxare sau practicare de sporturi extreme: rafting, kayaking, alpinism/escaladă, speoturism, trekking sau mountainbiking.  

Atracții turistice / Trasee turistice aflate în imediata vecinatate : Castelul Octavian Goga din Ciucea, Biserica de lemn din Galpaia, Pasul Ciucea, Barajul Floroiu de pe Valea Draganului, Pârtia de schi Codrii Vlasinului din satul Vânatori com. Ciucea, Castrul Roman, Vâltoarea și Moara cu apă de la Bologa, Cetatea Bologa din Poieni, Piatra Craiului, Târgurile de la Negreni – Târgul de la Fechetău și Târgul Coaselor, Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului din Ciucea, cea mai veche biserică de lemn, construită în anul 1791 în Bucea, o bijuterie arhitectonică înscrisă în patrimoniul istoric al județului Cluj, biserica nouă din Bucea, biserica ortodoxă din Negreni, mănăstirea de la Piatra Craiului, precum și biserica baptistă din Negreni.

Proprietatea este ideala atât pentru cei care doresc să locuiască în natură, într-o zonă fără poluare, cât și pentru cei care doresc să facă o investiție în domeniul turismului, având în vedere că proprietatea se află într-o zonă cu potențial turistic.

Proprietatea este situată chiar la Drumul European E60 Cluj – Oradea, terenul este plan, cu vedere panoramică, într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra pădurilor, dealurilor din zonă si raului Crișul Repede, o adevărată oază de liniște și relaxare.

DESCRIERE PROPRIETATE :

 • CASĂ DE LOCUIT NR. 1 :  150 mp, PARTER + POD SCÂNDURĂ (renovat 2022), construită din cărămidă, compusă din 2 camere, 1 bucătărie, 1 cămară, 1 hol, 1 hol terasă, 1 baie, magazie, bucătărie vară, cameră centrală, beci și magazie lemne
 • CASĂ DE LOCUIT NR. 2 :  60 mp, PARTER + POD PLACĂ BETON (renovat 2018), construită din cărămidă, compusă din 2 camere, 1 cămară, 1 hol, 1 baie și 1 magazie
 • ANEXĂ – ȘURĂ : 85 mp, construită din cărămidă
 • ANEXĂ – LEMNĂRIE : 22 mp, construită din cărămidă
 • LEMNARIA ( usi interioare, parchet în camere ) 
 • TEREN : pomi fructiferi, curtea prevăzută cu lumini solare și lumini senzori mișcare
 • ANEXE : magazii lemne, magazie pentru scule, unelte și ustensile gradină (tractoraș de tuns iarba pe benzină – 5 viteze, motosapă pe benzină, aspirator de frunze, tocător electric pentru crengi, mașină de tuns iarba pe benzină, drujbă, biciclete, circular, etc. 
 • CASE : izolație termică exterioară 10 cm, instalații cupru, curent electric, cablu TV + WIFI, centrală termică pe lemne, calorifere, sistem de alarmă cu supraveghere video, porți metalice, 2 fose septice, apă potabilă – fântână cu hidrofor și izvor captat.
 • PARCARE : pentru 4 mașini
 • TERASĂ ÎNCHISĂ : 9 mp
 • TERASĂ DESCHISĂ : 25 mp – acoperită, amenajată
 • BĂI : vană, chiuvete, wc, gresie si faianțate complet 

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Nu ratati, aceasta oportunitate! Pentru orice alte informații suplimentare și programarea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon / whats app: +40 757 885 888 – Marius Bărbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

Centrul comunei NEGRENI – 0 Km
STÂNA DE VALE – 45 Km
BARAJUL LEȘU – 25 Km

ZALĂU – 55 km
ORADEA – 75 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.