100% Exclusivitate

Proprietate

22.000 mp TEREN IDEAL AFACERE TURISM, Negreni – Bogomir, jud. Cluj

SUPER OCAZIE !   EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj OPORTUNITATE PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI SAU PENTRU AFACERE ÎN TURISM. Ofertă…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER OCAZIE !  

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

OPORTUNITATE PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI SAU PENTRU AFACERE ÎN TURISM.

Ofertă unică, în localitatea NEGRENI – BOGOMIR,  jud. CLUJ !

22.000 mp teren extravilan la doar   5 euro/mp negociabil        

0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

Iubesti natura si linistea ? Iti place intimitatea si aerul curat ? Iti plac zonele de munte, raurile si padurile ? Doresti sa te relaxezi sau sa dezvolti o afacere in turism, intr-o locatie superba ?

 Îți propunem în exclusivitate o proprietate situata intr-o zona deosebit de frumoasa, din comuna Negreni – Catunul Bogomir, judetul Cluj, la 80  km de Cluj – Napoca si 80 km de Oradea (aproximativ 1 ora si 30 minute), intr-o oaza de liniste, o locatie de poveste cu priveliste panoramica superba, cu paduri, dealuri, izvoare si Raul Crisul Repede, aflata la poalele Muntilor Mesesului, Plopisului si Vladesei.

Atractii turistice / Trasee turistice aflate in imediata vecinatate : Castelul Octavian Goga din Ciucea, Biserica de lemn din Galpaia, Pasul Ciucea, Barajul Floroiu de pe Valea Draganului, Partia de schi Codrii Vlasinului din satul Vanatori com. Ciucea, Rezervatia Peisagistica Tusa – Barcău, Castrul Roman, Valtoarea si Moara cu apa de la Bologa, Cetatea Bologa din Poieni, Piatra Craiului, Targurile de la Negreni – Targul de la Fechetau si Targul Coaselor, Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului din Ciucea, cea mai veche biserică de lemn, construită în anul 1791 în Bucea, o bijuterie arhitectonică înscrisă în patrimoniul istoric al județului Cluj, biserica nouă din Bucea, biserica ortodoxă din Negreni, mănăstirea de la Piatra Craiului, precum și biserica baptistă din Negreni.

Proprietatea este ideala atat pentru cei care doresc sa locuiasca in inima naturii, cat si pentru cei care doresc sa faca o investitie in domeniul turismului, avand o suprafată generoasă de 22.000 mp teren extravilan.

Proprietatea este situata la 4,8 km de Drumul European E60 Cluj – Oradea si 20 km de autostrada Transilvania (in lucru), chiar la limita dintre judetele CLUJ si SĂLAJ 

Terenul are formă dreptunghiulară, cu vedere panoramică, fără denivelări semnificative și se află într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra muntilor, dealurilor si padurilor din zonă, o adevărată oază de liniște și relaxare.

Accesul la proprietate se face din drumul European E60, pe drum pietruit, accesibil in orice anotimp, avand in vedere ca nu este cu inclinatie abrupta, serpentine sau denivelari.

In vecinatatea proprietatii se afla o locuință si terenuri libere, iar terenul este ideal pentru construirea de pensiune, cabana, casa de vacanță, camping căsuțe, campare corturi sau orice alte activitati recreative. 

Utilități : energia electrică la teren, izvoare de apa pe proprietate

Proprietatea are 100 m deschidere la drumul comunal și 220 m lungime, fiind împădurită de jur-imprejur.

Prețul de vânzare pentru aceasta proprietate din NEGRENI – CLUJ  :   5 EURO/MP NEGOCIABIL – TOTAL PRET = 110.000 EURO        

Merită văzut! Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizite, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757885888 – Marius Barbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

 Centrul comunei NEGRENI – 6 Km

 STÂNA DE VALE – 68 Km

 BARAJUL LEȘU – 35 Km

 HUEDIN – 22 km

ZALĂU – 45 km

 CLUJ-NAPOCA – 80 Km

 ORADEA – 80 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

 • Vlad Zaverdeanu

  O colaborarea excelenta , cei de la click maximo mi-au oferit toate detaliile necesare , mi-au raspuns la toate intrebarile si m-au ajutat sa-mi vand terenul la cel mai bun pret posibil. Recomand!

 • Simona Gorgota

  O colaborare excelentă! Clienți mulțumiți!

 • Marian Maru

  Foarte inteligibil saitul,usor de navigat in el

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.