100% Exclusivitate

Proprietate

2335 mp TEREN INTRAVILAN, Negreni – Cluj, la 100 m de E60 Cluj – Oradea

  SUPER OCAZIE !   ZONĂ DE INTERES TURISTIC   TEREN INTRAVILAN :  2335  mp  (38 x 62 ) – 11 euro/mp  …

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

  SUPER OCAZIE ! 

 ZONĂ DE INTERES TURISTIC 

 TEREN INTRAVILAN :  2335  mp  (38 x 62 ) – 11 euro/mp  

 0 % COMISION PENTRU CUMPĂRĂTOR 

 EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj.

 Teren intravilan situat chiar in zona centrala a localitatii NEGRENI, jud CLUJ, la poalele Munților Vlădeasa, la doar 100 m de Drumul European E60 Cluj – Oradea

 Proprietatea are formă dreptunghiulară, plata, cu vedere panoramică și se află într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra Văii Crișului Repede, a satului și a dealurilor din zonă, o adevărată oază de liniște și relaxare

 Terenul se află situat la circa 500 m de RÂUL CRIȘUL REPEDE, într-o ZONĂ FĂRĂ RESTRICȚII cu privire la construcții sau activități comerciale, iar accesul la proprietate se face din Drumul European E60, pe drum asfaltat (50 m) si drum agricol (50 m)

 Ideal pentru construirea de locuință, cabană, casă de vacanță, pensiune, etc. 

 UTILITATI : energia electrică, apa (retea comunala) și fibra optică, 

Terenul este dispus într-o zonă rezidențială, iar vecinătățile proprietății sunt case unifamiliare și terenuri libere

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Prețul de vânzare al acestui frumos teren în Negreni – Cluj este redus la  26.500 euro  ! 

Merită văzut! Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizite, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757885888 – Marius Barbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

 Centrul comunei NEGRENI – 0 Km
 STÂNA DE VALE – 40 Km
 BARAJUL LEȘU – 25 Km

  ZALĂU – 54 km
 ORADEA – 75 Km
 CLUJ-NAPOCA – 75 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.