100% Exclusivitate

Proprietate

2500 mp TEREN INTRAVILAN, Leamna de Jos – Bucovat, jud. Dolj, la 3 km de Craiova

SUPER  OCAZIE !  TEREN INTRAVILAN ÎN SUPRAFAȚĂ DE 2500  MP – 25 EURO/MP   0 % COMISION, PENTRU CUMPĂRĂTOR ! EXCLUSIVITATE Agenția…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER  OCAZIE ! 

TEREN INTRAVILAN ÎN SUPRAFAȚĂ DE 2500  MP – 25 EURO/MP  

0 % COMISION, PENTRU CUMPĂRĂTOR !

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj.

Iubești natura, liniștea, aerul puternic ionizat și mirosul florilor de tei ? Îți place intimitatea și aerul curat ? Îți plac râurile și pădurile ?  Îți dorești o locație superbă, pretabilă pentru construirea de locuință, cabană, casă de vacanță sau pensiune?  

Iti propunem in exclusivitate o proprietate situată într-o zonă deosebit de frumoasă, din satul Leamna de Jos – comuna Bucovăț, jud. Dolj, pe malul înalt al Râului Jiu, la doar 3 km de municipiul Craiova.

Proprietatea are formă dreptunghiulară și unitară, cu vedere panoramică și se află într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra municipiului Craiova, Văii Jiului, a satelor și a dealurilor din zonă, o adevărată oază de liniște, relaxare și sănătate (în apropiere se află pădurea de tei în suprafață de 15 hectare, care conferă acestei zone locul 2 la nivel național din punctul de vedere al ionizării aerului)

Terenul are 25 m deschidere la drum și se află situat la 1 km de Drumul Judetean 552E , într-o ZONĂ FĂRĂ RESTRICȚII cu privire la construcții sau activități comerciale, iar accesul la proprietate se face pe drum asfaltat si drum pietruit, fapt ce facilitează accesul auto la proprietate indiferent de condițiile meteo. 

UTILITĂȚI : energia electrică, apă, rețeaua de iluminat stradal și fibra optică.

Terenul este dispus într-o zonă rezidențială, iar vecinătățile proprietății sunt case unifamiliare și terenuri libere.

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Prețul de vânzare al acestui teren în Leamna de Jos – Bucovăț este de  25 EURO/MP – 62.500 EURO   

Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizite, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757885888 – Marius Barbulescu

Merită văzut !  Nu pierde ocazia !

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

 • Vlad Zaverdeanu

  O colaborarea excelenta , cei de la click maximo mi-au oferit toate detaliile necesare , mi-au raspuns la toate intrebarile si m-au ajutat sa-mi vand terenul la cel mai bun pret posibil. Recomand!

 • Simona Gorgota

  O colaborare excelentă! Clienți mulțumiți!

 • Marian Maru

  Foarte inteligibil saitul,usor de navigat in el

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.