100% Exclusivitate

Proprietate

6780 mp TEREN INTRAVILAN, Negreni – Cluj, la 200 m de E60 Cluj – Oradea

SUPER OCAZIE ! PRET REDUS ! ZONĂ DE INTERES TURISTIC ! TEREN INTRAVILAN : 6780 mp (55 x 124 )…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER OCAZIE ! PRET REDUS !

ZONĂ DE INTERES TURISTIC !

TEREN INTRAVILAN : 6780 mp (55 x 124 ) – 11,5 euro/mp ‼️

0 % COMISION PENTRU CUMPĂRĂTOR ‼️

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj.

Teren intravilan situat chiar la intrarea în localitatea NEGRENI, jud CLUJ, din direcția Cluj – Napoca, la poalele Munților Vlădeasa, la doar 200 m de Drumul European E60 Cluj – Oradea.

Proprietatea are formă dreptunghiulară, plata și se află într-o zonă superbă, încununată de un peisaj de vis asupra Văii Crișului Repede și a dealurilor din zonă, o adevărată oază de liniște și relaxare.

Terenul se află situat pe malul RÂULUI CRIȘUL REPEDE, într-o ZONĂ FĂRĂ RESTRICȚII cu privire la construcții sau activități comerciale, iar accesul la proprietate se face din Drumul European E60, pe drum asfaltat (150 m) si drum pietruit (50 m)

Ideal pentru construirea de pensiune, hotel, locuință, cabană, casă de vacanță, etc., dar și pentru păstrăvărie, având în vedere izvorul care curge de-a lungul unei laturi a proprietății.

UTILITATI : energia electrică, apa (retea comunala) și fibra optică,

Terenul este dispus într-o zonă rezidențială, iar în vecinătatea proprietății se află Pensiunea “Moara Hucului” și Păstrăvăria din Prelucele.

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Prețul de vânzare al acestui teren în Negreni – Cluj, a fost redus la 77.900 euro !

Nu pierdeți, această ocazie! Merită văzut! Pentru orice alte informații, detalii suplimentare sau programarea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757885888 – Marius Bărbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

STÂNA DE VALE – 40 Km
BARAJUL LEȘU – 25 Km

ZALĂU – 54 km
ORADEA – 75 Km
CLUJ-NAPOCA – 75 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

 • Vlad Zaverdeanu

  O colaborarea excelenta , cei de la click maximo mi-au oferit toate detaliile necesare , mi-au raspuns la toate intrebarile si m-au ajutat sa-mi vand terenul la cel mai bun pret posibil. Recomand!

 • Simona Gorgota

  O colaborare excelentă! Clienți mulțumiți!

 • Marian Maru

  Foarte inteligibil saitul,usor de navigat in el

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.