100% Exclusivitate

Proprietate

8500 mp TEREN EXTRAVILAN, Leamna de Jos – Bucovat, jud. Dolj, la 3,5 km de Craiova

  SUPER  MEGA OCAZIE ! OFERTĂ UNICĂ, PE ZONĂ ! PREȚ REDUS SUB JUMĂTATE DIN PREȚUL ZONEI !    TEREN EXTRAVILAN…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

  SUPER  MEGA OCAZIE ! OFERTĂ UNICĂ, PE ZONĂ ! PREȚ REDUS SUB JUMĂTATE DIN PREȚUL ZONEI ! 

  TEREN EXTRAVILAN ÎN SUPRAFAȚĂ DE 8500  mp – 30.000 euro (3,5 euro/mp ) 

 0 % COMISION PENTRU CUMPĂRĂTOR 

 SUPER OPORTUNITATE, PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI  

 EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj.

 Iubești natura, liniștea, aerul puternic ionizat și mirosul florilor de tei ? Îți place intimitatea și aerul curat ? Îți plac râurile și pădurile ?  Îți dorești o locație superbă, unde să te “refugiezi” și să te deconectezi de la agitația și stresul cotidian ? 

 Iti propunem in exclusivitate o proprietate situată într-o zonă deosebit de frumoasă, din satul Leamna de Jos – comuna Bucovăț, jud. Dolj, pe malul înalt al Râului Jiu, la doar 3,5 km de municipiul Craiova și 500 m de intravilanul localității.

 Proprietatea are formă dreptunghiulară și unitară, cu vedere panoramică și se află într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra municipiului Craiova, Văii Jiului, a satelor și a dealurilor din zonă, o adevărată oază de liniște, relaxare și sănătate (în apropiere se află pădurea de tei în suprafață de 15 hectare, care conferă acestei zone locul 2 la nivel național din punctul de vedere al ionizării aerului).

 Terenul are 32 m deschidere la drum și se află situat la 1,5 km de Drumul Judetean 552E , iar accesul la proprietate se face pe drum asfaltat, pietruit și de exploatare agricolă.

 UTILITĂȚI : la 500 m distanță – energia electrică, apă, rețeaua de iluminat stradal și fibra optică.

  Terenul este dispus într-o zonă rezidențială, iar vecinătățile proprietății sunt case unifamiliare și terenuri libere.

 Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Prețul de vânzare al acestui teren în Leamna de Jos – Bucovăț este de doar    3,5 EURO/MP – 30.000 EURO   

Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizite, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757885888 – Marius Barbulescu

Merită văzut !  Nu pierde ocazia !

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

 • Vlad Zaverdeanu

  O colaborarea excelenta , cei de la click maximo mi-au oferit toate detaliile necesare , mi-au raspuns la toate intrebarile si m-au ajutat sa-mi vand terenul la cel mai bun pret posibil. Recomand!

 • Simona Gorgota

  O colaborare excelentă! Clienți mulțumiți!

 • Marian Maru

  Foarte inteligibil saitul,usor de navigat in el

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.