100% Exclusivitate

Proprietate

9783 mp TEREN EXTRAVILAN, Negreni – Cluj, la 3 km de E60 Cluj – Oradea

SUPER OCAZIE !  EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj 9783 mp teren extravilan faneata si pasune, în localitatea NEGRENI, jud.…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER OCAZIE !  EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

9783 mp teren extravilan faneata si pasune, în localitatea NEGRENI, jud. Cluj, la doar 3 euro/mp negociabil        

0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

Iubesti natura si linistea? Iti place intimitatea si aerul curat? Iti plac zonele de munte, raurile si padurile?

Îți propunem în exclusivitate o proprietate situata in inima naturii, o adevarata oaza de liniste si relaxare, in comuna Negreni, judetul Cluj, la 75  km de Cluj – Napoca si 75 km de Oradea (aproximativ 1 ora si 15 minute),

Atractii turistice / Trasee turistice aflate in imediata vecinatate : Castelul Octavian Goga din Ciucea, Biserica de lemn din Galpaia, Pasul Ciucea, Barajul Floroiu de pe Valea Draganului, Partia de schi Codrii Vlasinului din satul Vanatori com. Ciucea, Rezervatia Peisagistica Tusa – Barcău, Castrul Roman, Valtoarea si Moara cu apa de la Bologa, Cetatea Bologa din Poieni, Piatra Craiului, Targurile de la Negreni – Targul de la Fechetau si Targul Coaselor, Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului din Ciucea, cea mai veche biserică de lemn, construită în anul 1791 în Bucea, o bijuterie arhitectonică înscrisă în patrimoniul istoric al județului Cluj, biserica nouă din Bucea, biserica ortodoxă din Negreni, mănăstirea de la Piatra Craiului, precum și biserica baptistă din Negreni.

Proprietatea este impadurita in proportie de 80 % si este ideala atat pentru cei care doresc sa locuiasca in mijlocul naturii, departe de aglomeratia si agitatia urbana, cat si pentru cei care doresc sa faca o investitie in domeniul imobiliar, intr-o zona cu mare potential turistic.

Proprietatea este situata la aproximativ 3 km de centrul localitatii Negreni si de Drumul European E60 Cluj – Oradea, fiind dispusa de o parte si de cealalta a drumului comunal.

Accesul la proprietate se face din drumul European E60, pe drum pietruit, accesibil in orice anotimp, iar in vecinatatea proprietatii se afla doar terenuri libere.

Prețul de vânzare pentru aceasta proprietate din NEGRENI – CLUJ  :  3 EURO/MP NEGOCIABIL – TOTAL PRET = 29.900 EURO        

Pentru orice alte informații suplimentare sau programarea unei vizionari, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon / whats app : +40757885888 – Marius Bărbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

 Centrul comunei NEGRENI – 3 Km

 STÂNA DE VALE – 65 Km

 BARAJUL LEȘU – 35 Km

 HUEDIN – 20 km

ZALĂU – 45 km

 CLUJ-NAPOCA – 85 Km

 ORADEA – 85 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.