100% Exclusivitate

Proprietate

APARTAMENT 3 CAMERE, Drobeta – Turnu Severin, str. Calomfirescu, nr. 159, jud. Mehedinti

SUPER OCAZIE ! EXCLUSIVITATE – Agentia Click Maximo Imobiliare Cluj APARTAMENT 3  CAMERE – camera de zi, 2 dormitoare, hol…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER OCAZIE !

EXCLUSIVITATE – Agentia Click Maximo Imobiliare Cluj

APARTAMENT 3  CAMERE – camera de zi, 2 dormitoare, hol intrare, bucatarie, baie, baie de serviciu, camara, in  SUPRAFATA  TOTALA de 66,5 mp

MUNICIPIUL DROBETA – TURNU SEVERIN – ZONA LINISTITA SI DE MAXIM INTERES –  str. Calomfirescu Nr. 159, Bl. E18,  cu acces la institutii publice, unitati de invatamant, magazine, supermarket-uri, centre medicale, statii mijloace de transport in comun, etc.

APARTAMENTUL este  decomandat si se afla la ETAJ 4, intr-un imobil cu 4 etaje

SE VINDE COMPLET UTILAT SI MOBILAT 

0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR  

PRET :   75.500 euro 

 Pentru detalii suplimentare sau programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati – Tel. 0757885888 – Marius Bărbulescu

Merită văzut !

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.