100% Exclusivitate

Proprietate

STATIE PECO “ARG RICCARDO”, Comana de Jos – Brasov, deschidere la DN1S, km 12 + 500

CHILIPIR ! SUPER OCAZIE !    STAȚIA PECO “ARG RICCARDO”, situată în COMANA DE JOS, NR. 2A, JUD. BRAȘOV , 165.000…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

CHILIPIR ! SUPER OCAZIE !  

 STAȚIA PECO “ARG RICCARDO”, situată în COMANA DE JOS, NR. 2A, JUD. BRAȘOV , 165.000 euro 

 EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

 0 % COMISION PENTRU CUMPĂRĂTOR 

 Teren intravilan 638 mp cu deschidere la Drumul Național 1 S  Hoghiz– Șercaia, neîmprejmuit, delimitat de construcții și împrejmuit parțial cu gard metalic și gard de beton și construcție 115 mp – Stație carburanți compusă din magazine, birou, 2 wc – uri, vestiar, copertină + pompe combustibil

 Imobilul este mobilat si utilat complet, fiind racordat la toate utilitatile, avand fosa septica proprie;

 3 bazine carburant, din care doua de 20.000 litri si unul de 10.000 litri

 Distribuitor produse petroliere cu doua fete si 3 pistoale pe fiecare fata

 Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Statia PECO are inchisa activitatea din anul 2022, chiar daca de-a lungul anilor a avut o crestere accentuata, iar firma se afla in insolventa, insa acest lucru nu se datoreaza unui management defectuos, ci unor factori externi. 

Prețul de vânzare al acestui imobil, cu mare potential din punct de vedere al activitatii de comert en-detail cu carburanti si derivati ai acestora, situat în Comana de Jos,  jud. Brasov  este de    165.000 euro   

Merită văzuta! Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizionari, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757885888 – Marius Bărbulescu

Distanțe aproximative la localități din zonă :

 BRASOV – 64 Km
 SIBIU– 104 Km
 FAGARAS – 77 Km
 SIGHISOARA – 96 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

 • Vlad Zaverdeanu

  O colaborarea excelenta , cei de la click maximo mi-au oferit toate detaliile necesare , mi-au raspuns la toate intrebarile si m-au ajutat sa-mi vand terenul la cel mai bun pret posibil. Recomand!

 • Simona Gorgota

  O colaborare excelentă! Clienți mulțumiți!

 • Marian Maru

  Foarte inteligibil saitul,usor de navigat in el

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.