100% Exclusivitate

Proprietate

10.000 mp CLADIRE / SPATIU COMERCIAL P+3 – FABRICA DE MOBILA și 7.000 mp TEREN INTRAVILAN Curtea de Arges, Jud. Argeș

OFERTA PRIMAVERII, 2024 !!! CLICK MAXIMO IMOBILIARE CLUJ intermediază, în regim de EXCLUSIVITATE, vânzarea imobilului FABRICA DE MOBILĂ , CLĂDIRE  (parter…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

OFERTA PRIMAVERII, 2024 !!!

CLICK MAXIMO IMOBILIARE CLUJ intermediază, în regim de EXCLUSIVITATE, vânzarea imobilului FABRICA DE MOBILĂ , CLĂDIRE  (parter + 3 etaje) = aprox. 10.000 mp și TEREN INTRAVILAN = 7.000 mp, situate în mun. CURTEA DE ARGEȘ, STR. ALBEȘTI, NR. 30, JUD. ARGEȘ, cu o deschidere, pe o lungime de 120 m, chiar la Drumul Național DN 7C  PITEȘTI – BÂLEA LAC. 

LOCAȚIE : Terenul si cladirea P+3 sunt amplasate în partea de nord a orașului Curtea de Argeș, în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland, în zona Cartierelor Progresul – Ivancea, la intersecția drumurilor naționale Curtea de Argeș -Transfăgărășan și Curtea de Argeș – Câmpulung Muscel. Orașul beneficiază de o așezare geografică favorabilă, la poalele versantului argeșan al Munților Făgaras, care prin întindere, masivitate și înălțime reprezintă cel mai puternic masiv al României. Teritoriul orașului este străbătut de Râul Argeș, fiind amplasat in bazinul superior al acestuia.

ALTE DATE TEHNICE : 

Suprafață la sol :  2.785 mp 

Materiale : beton armat, cărămidă, plăci BCA 

Acoperiș : beton armat, hidroizolație din carton cu folie aluminiu

Dimensiuni spații :

Parter : Suprafață = 2172 mp si anexe 549 mp –  lungime 86 m (paralelă cu DN7C), lățime 26 m, înaltime 4,7 m

Etaj I : Suprafață = 2172 mp (spațiu anexe etaj I = 144 mp) – lungime 86 m, lățime 26 m, înălțime 3,30 m

Etaj II: Suprafață = 2172 mp –  lungime 86 m, lățime 26 m, înălțime 3,30 m

Etaj III: Suprafață = 2472 mp – lungime 86 m, lățime 26 m, înălțime 5,20 m.

UTILITĂȚI :

Energie electrică P = 250 KW

Gaz metan pentru consum = 196 Nc/h

Rețea de apă potabilă

Rețea canalizare menajeră și pluvială

Curte betonată

Amplasat la drumul național 7C  (Pitești – Bâlea Lac)

Centrală termică proprie pe combustibil solid.

Lifturi marfă  3 x 3,2 tone

Rețea hidranți exteriori și interiori.

Rețea aer comprimat: asigurat de compresor tip STENHOJ ST 60, debit 6 mc/min, presiune 7 ATM cu recipient mare de rezervă

Sursă de apă proprie care asigură întregul necesar prin existența unui  PUȚ FORAT cu adâncime de 8 m, ce se află la parterul clădirii. Debitul asigurat este de 2 l/s, iar analizele de specialitate au arătat că apa este potabilă și are calități fizico – chimice excepționale. În prezent, puțul deservește și spălătoria auto.

Căi de acces: accesul se face din strada Albești, pe drum betonat, cu deschidere de 6 m în partea de sud, iar în partea de nord pe drum betonat cu deschidere de 5 m, care comunică cu platformele betonate din jurul clădirii. Suprafața betonată din exterior este de aprox. 3000 mp și permite accesul mijloacelor de transport indiferent de gabarit sau tonaj.

Vecinatati imobil: supermarketuri Kaufland, Pepco, Jysk, cart. blocuri Ivancea, mijloace de transport în comun, restaurante, biserică, școală.

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Prețul de vânzare pentru această frumoasă și valoroasă proprietate, care are un potențial imens, situată în “Zona 0” a municipiul Curtea de Argeș și la doar 500 m de Mănăstirea Curtea de Argeș este de 2.000.000 EURO  !

0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

Merită văzută! Pentru orice alte informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon / whats app : +40757885888 – Marius Bărbulescu

Distanțe aproximative la localități din zonă :

RÂMNICU VÂLCEA – 36 km

SIBIU – 108 km

PITEȘTI – 37 km

TÂRGOVIȘTE – 115 km

BUCUREȘTI – 163 km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

  • Marius Dabuleanu

    Recomand cu încredere!!

  • Cristian Chis

    Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

  • Gavin Costas

    The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

  • Anișoara Vinau

    Experiență, inovație și servicii personalizate

    Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

  • Crețeanu Laurențiu

  • Marian Bogea

    Recomand!

  • Mădălina Neacșu

    Experienta si seriozitate!

  • Mihai Bogea

    În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

  • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.