100% Exclusivitate

Proprietate

80.000 MP TEREN + 15 IZVOARE MINERALE SI SULFUROASE, PROPRIETATE IDEALA STATIUNE BALNEO – CLIMATICA, Bughea de Sus – Campulung, jud. Arges

În atenția investitorilor și dezvoltatorilor imobiliari!  Ocazie unică, în România! Teren ideal pentru stațiune balneo – climatică !  CLICK MAXIMO IMOBILIARE…

Descrierea Proprietății

În atenția investitorilor și dezvoltatorilor imobiliari!  Ocazie unică, în România! Teren ideal pentru stațiune balneo – climatică ! 

CLICK MAXIMO IMOBILIARE CLUJ intermediază, în regim de EXCLUSIVITATE, vânzarea unui teren de vis, în suprafață de 80.000 mp, lot compact, intravilan și extravilan, amplasat într-o locatie de poveste, cu priveliște panoramică superbă, situat la poalele Munților Făgaraș – Masivul Iezer-Păpușa. în județul Argeș, la o altitudine de 600 m, climat subalpin de cruțare și la 3 km de municipiul Câmpulung Muscel, în localitatea Bughea de Sus, chiar lângă Băile Bughea, cunoscute şi ca staţiune balneoclimaterică – „Complexul Balnear Măgura”. 

Proprietatea, cu suprafețe întinse de brazi falnici, are identificate un număr de 15 IZVOARE ce se pierd sub dealul Măgura : 8 izvoare de suprafață și 7 izvoare de adâncime (5 la 20 – 60 m și 2 la 200 m), cu APE MINERALE MIXTE, SULFUROASE, CLORO-SODICE, HIPOTONE, care au multiple proprietăți curative și pot să fie folosite atât în cura internă cât și externă, cu o mineralizare totală de 1,7-1,8 g/l, bioclimat de cruţare.

Apele minerale din Punctul Măgura, combinate cu climatul tonifiant, sunt favorabile bolnavilor cardiaci, hipertensivi sau pulmonari cronici, anemici sau astenici, tratamente pentru afecţiunile tubului digestiv, ale rinichilor şi căilor urinare, precum şi pentru afecţiunile reumatismale. Ținând seama de climatul zonei, se poate aplica: cura de aerație clinostatică, cura de odihnă în aer liber, băi de soare, jocuri, plimbări, etc. 

INDICAȚII TERAPEUTICE: afecţiuni ale tubului digestiv, afecţiuni hepato-biliare, afecţiuni ale rinichiului şi căilor urinare, afecţiuni reumatismale degenerative şi abarticulare, afecţiuni ale căilor respiratorii, nevroza astenică. În afară de indicațiile în afecțiunile căilor respiratorii superioare, pot să fie tratate cu succes diferite forme reumatismale, mai ales Mal. Sakolski – Bouillaud, artrite infecțioase secundare, poliartrita cronică evolutivă, spondilita anchilopoetică, artroze, reumatismul extraarticular și maladii ginecologice (sterilitate, amenoree, sifilis, etc.)

 Având în față apa Bughii, iar în partea din spate o priveliștea minunată a munților ce se profilează în zare, Comuna Bughea de Sus este declarată zonă turistică și totodată o stațiune balneo-climaterică, datorită zăcământului hidrotermal care a fost localizat în sursele de apă. Aici se dezvoltă cristalinul format din șisturi cristaline (micasisturi, filite, intercalații de gneisse). Izvoarele de apă minerale precum și cele din albia majoră a râului Bughea, sunt legate de depozitele miocene din regiune, având o concentrație ce diferă puțin de la un izvor la altul, în hidrogen sulfurat(H2S), în clorură de sodiu și o concetrație slabă în ceea ce privește bicarbonatul de sodiu. Date asupra studierii lor avem de la începutul secolului al XIX-lea, când Doctorul Stefan Vasile Episcopescu, în lucrarea sa: „APELE METALICE ALE ROMINIEI MARI”, publicată în anul 1837, face o sumară descriere a acestora și sfătuiește pe logofătul Niculaie Rucăreanu, pe a cărui moșie se găseau izvoarele, sa le „dastupe”. 

 Obiective turistice / Trasee turistice aflate in imediata vecinatate : Lacul Iezer, Cabana Voina, Păstrăvăriile din Cândești, Grota Ursului, Rucăr, Peștera Dâmbovicioara, Barajul și Lacul de acumulare Râușor, Cascada Văii Rele de la Slatina (Nucșoara), Castrul roman Jidova, Cetatea Oratia, Cetatea Poenari, Conacul Golești, Lacul Bâlea, Lacul Capra, Lacul Nucșoara, Lacul Jgheburoasa, Lacul Pecineagu, Mănăstirea Nămăiești- Valea Mare Pravăț, Mănăstirea și biserica rupestră Corbii de Piatră, Mănăstirea Curtea de Argeș, Mausoleul de la Mateiaș, Transfăgărășan, Vârful Moldoveanu, Vârful Negoiu, Valea lui Stan, Avenul din Grind, Cascada Capra, Lacul Călțun, Culoarul Rucăr – Bran, Fântâna Meșterului Manole, Necropola Regală de la Curtea de Argeș, Biserica Domnească Sfântul Nicolae din Curtea de Argeș, Mânăstirea Cetățuia Negru-Vodă, supranumită ”Meteora României”, Barajul Vidraru, Valea cu Pești, Valea Vâlsanului, Biserica de lemn din Jupânești.

Terenul este situat în nord – estul judeţului Argeș, la nord – vest de municipiul Câmpulung, iar accesul la proprietate se face pe drum asfaltat, respectiv pe drumul judeţean DJ 735, care face legătura spre nord-vest cu Albeștii de Muscel şi spre est cu municipiul Câmpulung (unde se termină în DN 73)

Terenul are formă dreptunghiulară, cu vedere panoramică și se află într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra râurilor, muntilor, dealurilor si pădurilor din zonă, o adevărată oază de liniște și relaxare.

 Utilități : energia electrică la teren, internet fibră optică, 13  izvoare de apă pe proprietate

 Toate actele sunt în regulă, terenul este întabulat, CF – liber de sarcini

  Prețul pentru acest “Colț de Rai”  :    2.999.999 euro  (37 euro/mp)   !

   0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

 Nu pierdeți, această oportunitate ! Pentru orice alte detalii sau informații suplimentare, puteți să ne contactați la Tel. / whats app : +40757885888 – Marius Bărbulescu

 Oferta se adresează clienților pretențioși, care știu să aprecieze și să evalueze proprietatea, la adevărata valoare !

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

CÂMPULUNG – 3 Km

CURTEA DE ARGEȘ – 53 Km

LACUL VIDRARU – 82 km

POIANA BRAȘOV – 83 Km

SIBIU – 165 km

BUCUREȘTI – 168 km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.