100% Exclusivitate

Proprietate

7130 mp TEREN INTRAVILAN ARIESENI – ALBA, chiar la BAZA CELEI MAI MARI PARTII DE SCHI BUBESTI – PROIECT APROBAT 2023

OFERTA SPECIALA DE SARBATORI LIMITATA IN TIMP, PANA LA DATA DE 15.01.2024 !!! REDUCERE 20 % !!! EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

OFERTA SPECIALA DE SARBATORI LIMITATA IN TIMP, PANA LA DATA DE 15.01.2024 !!! REDUCERE 20 % !!! EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj.

Ofertă unică, în Stațiunea Montană ARIESENI – Jud ALBA
ZONĂ DE MAXIM INTERES TURISTIC : 7130 mp teren intravilan – 18 euro/mp !
Terenul intravilan curți construcții este situat în inima Munților Apuseni, respectiv în STAȚIUNEA TURISTICĂ ARIEȘENI, sat BUBEȘTI, jud. ALBA, la doar 2 km de pârtiile de schi din VÎRTOP și la 5 km de Centrul comunei ARIEȘENI.
Proprietatea se află vis-a-vis de PENSIUNEA “COTA 1000”, într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, de maximă atracție turistică, încununată de un peisaj de vis asupra Văii Arieșului, o adevărată oază de liniște și relaxare, unde pot să fie observate obiective turistice reprezentative pentru zonă (Vârful Curcubata Mare, Vârful Cornul Berbecului și Vârful Piatra Grăitoare),
Terenul se află situat chiar la limita cu PARCUL NAȚIONAL APUSENI, într-o ZONĂ FĂRĂ RESTRICȚII cu privire la construcții sau activități comerciale, are deschidere la două drumuri, respectiv 87 m la Drumul Național – DN 75 si 42 m la un drum privat, situat în partea de est a terenului, fapt ce facilitează accesul auto la proprietate indiferent de condițiile meteo și este pretabil pentru construirea de locuințe, cabană, casă de vacanță, pensiune sau hotel, având amenajat în prezent un platou săpat artificial si compactat, în suprafață de aproximativ 2000 mp, situat deasupra drumului național și prevăzut cu drum privat de acces.
În referire la utilități, putem enumera energia electrică 380, pentru care există contract de furnizare, contorul aflându-se deja pe proprietate și sistemul public de alimentare cu apă al comunei.
Pe latura de Nord – Est a proprietății se află pădure de brad și fag, proprietate personală, în suprafață de aproximativ 1000 mp.
Terenul este poziționat chiar la baza viitorului domeniu schiabil BUBEȘTI – VÂRTOP, cu vedere către CEA MAI MARE PÂRTIE DE SCHI BUBEȘTI – PROIECT APROBAT 2023 ! Dimensiunile și mai ales amplasamentul acestui teren oferă mari oportunități, atât pentru investitorii imobiliari, cât și pentru dezvoltarea unei afaceri de succes în turism.
Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.
Prețul este FIX si NU se mai negociaza : 128.500 euro !
0 % COMISION LA CUMPARATOR !
Nu ratati, aceasta ocazie! Pentru alte detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați, la Tel./Whats app : +40 757 885 888 – Marius Bărbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :
Pârtiile de schi de la VÂRTOP – 2,5 Km
Centrul comunei ARIEȘENI – 5 Km
ȘTEI – 35 Km
CÂMPENI – 45 Km
ORADEA – 115 Km
ALBA – IULIA – 125 Km
DEVA – 130 Km
TURDA – 135 Km
CLUJ-NAPOCA – 160 Km
SIBIU – 190 km
ARAD – 200 km
LUGOJ – 230 km
TIMIȘOARA – 250 km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

  • Marius Dabuleanu

    Recomand cu încredere!!

  • Cristian Chis

    Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

  • Gavin Costas

    The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

  • Anișoara Vinau

    Experiență, inovație și servicii personalizate

    Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

  • Crețeanu Laurențiu

  • Marian Bogea

    Recomand!

  • Mădălina Neacșu

    Experienta si seriozitate!

  • Mihai Bogea

    În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

  • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.