100% Exclusivitate

Proprietate

25.000 mp TEREN IDEAL AFACERE TURISM – AMENAJARE LAC DE PESCUIT, Ciucea – Calea Lata, jud. Cluj

  EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj  OPORTUNITATE PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI  TEREN IDEAL PENTRU CASA DE VACANTA, DEZVOLTARE AFACERE…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

 

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

 OPORTUNITATE PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI

 TEREN IDEAL PENTRU CASA DE VACANTA, DEZVOLTARE AFACERE IN TURISM, AMENAJARE LAC DE PESCUIT, CRESTERE ANIMALE, LIVADA POMI FRUCTIFERI, etc.

 Ofertă unică, în localitatea CIUCEA – CALEA LATA,  jud. CLUJ !

 25.000 mp teren extravilan faneata, la doar      2 euro/mp     

 0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

 Iubesti natura si linistea ? Iti place intimitatea si aerul curat ? Iti plac zonele de munte, raurile si padurile ? Doresti sa te relaxezi sau sa practici sporturi extreme? Iti doresti o locatie superba pentru a dezvolta o afacere in turism ? 

Iti propunem in exclusivitate o proprietate situata intr-o zona deosebit de frumoasa, din comuna Ciucea – Catunul Calea Lata, judetul Cluj, la 75  km de Cluj – Napoca si 80 km de Oradea (aproximativ 1 ora si 15 minute), intr-o oaza de liniste, o locatie de poveste cu priveliste superba, cu paduri, dealuri, izvoare si Raul Crisul Repede, aflata la poalele Muntilor Mesesului, Plopisului si Vladesei.

 Atractii turistice / Trasee turistice aflate in imediata vecinatate : Castelul Octavian Goga din Ciucea, Biserica de lemn din Galpaia, Pasul Ciucea, Barajul Floroiu de pe Valea Draganului, Partia de schi Codrii Vlasinului din satul Vanatori com. Ciucea, Castrul Roman, Valtoarea si Moara cu apa de la Bologa, Cetatea Bologa din Poieni, Piatra Craiului, Targurile de la Negreni – Targul de la Fechetau si Targul Coaselor, Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului din Ciucea, cea mai veche biserică de lemn, construită în anul 1791 în Bucea, o bijuterie arhitectonică înscrisă în patrimoniul istoric al județului Cluj, biserica nouă din Bucea, biserica ortodoxă din Negreni, mănăstirea de la Piatra Craiului, precum și biserica baptistă din Negreni.

  Proprietatea este ideala atat pentru cei care doresc sa locuiasca in inima naturii, cat si pentru cei care doresc sa faca o investitie in domeniul turismului, avand o suprafata generoasa de 25.000 mp teren extravilan.

 Proprietatea este situata la doar 200 m de Drumul Judetean DJ 191 D (Ciucea – limita Salaj), 4,5 km de Drumul European E60 Cluj – Oradea si 20 km de autostrada Transilvania (in lucru). 

 Terenul are formă aproximativ dreptunghiulară, cu vedere panoramică, fără denivelări semnificative și se află într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra padurilor si dealurilor din zonă, o adevărată oază de liniște și relaxare.

 Accesul la proprietate se face din drumul DJ 191 D, circa 200 m drum pietruit și 50 m drum agricol.

  Nu exista constructii in vecinatatea proprietatii, doar terenuri libere, iar terenul este pretabil pentru construirea de pensiune, cabana, casa de vacanță, camping căsuțe, campare corturi sau orice alte activitati recreative. 

 Utilități : izvoare de apa pe proprietate si energia electrică la circa 200 m, 

 Portiuni ale proprietatii sunt împădurite.

 Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției. 

   Prețul de vânzare pentru aceasta proprietate din CIUCEA – CLUJ este FIX si NU se negociaza :      2 EURO/MP  – TOTAL PRET = 50.000 EURO   

Merită văzut! Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizite, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757885888 – Marius Bărbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

 Centrul comunei CIUCEA – 4 Km

 STÂNA DE VALE – 63 Km

 BARAJUL LEȘU – 30 Km

 HUEDIN – 22 km

ZALĂU – 50 km

 CLUJ-NAPOCA – 75 Km

 ORADEA – 80 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.