100% Exclusivitate

Proprietate

19,4 Ha – 194.000 mp, TEREN CU PEISAJ PANORAMIC SPECTACULOS in zona turistica montana Bulz – Bihor, Transilvania – Romania

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj IN ATENTIA ANTREPRENORILOR SI INVESTITORILOR IMOBILIARI ! LOCATIE IDEALA PENTRU COMPLEX TURISTIC SAU…

Descrierea Proprietății

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

IN ATENTIA ANTREPRENORILOR SI INVESTITORILOR IMOBILIARI ! LOCATIE IDEALA PENTRU COMPLEX TURISTIC SAU DOMENIU PRIVAT ! OPORTUNITATE UNICA, PE ZONA !

COORDONATE GOOGLE MAPS : 46.902709, 22.773672

Se vinde un “COLT DE RAI” sau mai bine zis “LOCUL UNDE CERUL SE UNESTE CU PAMANTUL”, un platou imens in varf de munte, 19,4 Ha teren extravilan, insorit pe tot parcursul zilei, lot compact si total comasat, la aproximativ 1000 m altitudine, in localitatea BULZ, chiar la limita dintre judetele CLUJ si BIHOR, la 75 km de Cluj – Napoca si Oradea.

Terenul (12 Ha faneata, 3 Ha pasune si 4,4 Ha padure) se afla la doar 5 km de Drumul European Cluj – Napoca – Oradea E60 si 4,5 km de Drumul Apusenilor (DJ 108 K, DJ 764 K ) si are un imens potential turistic, fiind situat intr-o zona montana superba, cu peisaj panoramic spectaculos la 360*, intr-o oaza de liniste si relaxare, locatie de poveste, cu paduri, dealuri, munti și izvoare ce inconjoara aceasta deosebita locatie, aflata la poalele Muntilor Pădurea Craiului și Munții Vlădeasa.

Atractii turistice / Trasee turistice aflate in imediata vecinatate : Peștera cu Apă de la Bulz, Rezervațiile naturale Vârful Buteasa, Cascada Valul Miresei si Pietrele Albe,, Lacul Leșu, Peștera cu apă din Valea Leșului, Barajul Valea Draganului, Muzeul Memorial Octavian Goga, Statiunea Turistica Stana de Vale, Pestera Ursilor, etc.

Proprietatea este ideala atat pentru cei care doresc sa evadeze din agitatia urbana si sa aiba propriul domeniu privat in inima naturii, cat si pentru cei care doresc sa dezvolte o afacere de succes in turism, avand in vedere ca suprafata extrem de generoasa de 194.000 mp permite proiectarea si realizarea oricarui proiect.

Pe proprietate exista o casa din lemn de aproximativ 100 ani, ce poate fi renovata pentru a fi locuita si mai multe anexe gospodaresti, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit – Negreni si pe drum asfaltat – Bulz, iar din Punctul “La Rascruce”, pe o distanta de 1,5 km, cu masina de teren, pe drum forestier, in circa 10 minute.

Utilități : apa de izvor, retea curent electric si asfalt la 1,5 km, semnal foarte bun la internet si telefon.

PRET PROMOTIONAL : 776.000 euro (4 euro/mp) !

 0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

Pentru orice alte informații suplimentare sau programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati la numărul de telefon /whatts app : +40 757 885 888 – Marius Barbulescu

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.