100% Exclusivitate

Proprietate

5283 mp TEREN INTRAVILAN IN ZONA TURISTICA MONTANA BUCOVINA, VAMA – SUCEAVA, ROMANIA

EXCLUSIVITATE : Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj. SUPER OCAZIE ! TEREN INTRAVILAN IN ZONĂ TURISTICA DE EXCEPTIE - BUCOVINA !…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

EXCLUSIVITATE : Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj.

SUPER OCAZIE ! TEREN INTRAVILAN IN ZONĂ TURISTICA DE EXCEPTIE – BUCOVINA !

DESCRIERE ZONA : Comuna Vama – România, se afla în centrul județului Suceava, în zona montană, la confluența râurilor Moldova și Moldovița, la altitudine de 600-800m, diversitatea formelor de relief lasand o impresie puternică vizitatorilor. Pădurile ocupă 70% din suprafața comunei, procent cu care se înscrie între regiunile cu cele mai întinse domenii forestiere din țară. Relieful este predominant depresionar, comuna Vama fiind situată între Obcina Feredeului, Obcina Humorului și Masivul Rarău.

DESCRIERE PROPRIETATE : Teren intravilan situat chiar in zona centrala – “Zona A”, a localitatii Vama, comuna Vama, judetul Suceava – România, compus din 2 loturi de teren (4083 mp si 1200 mp), avand suprafața totala de 5283 mp (50 x 106), la poalele unei frumoase paduri de conifere si la doar 350 m de Drumul European E58 Campulung Moldovenesc – Gura Humorului.

Proprietatea are formă dreptunghiulară, suprafata este aproximativ plana, cu o mica inclinatie ce ofera o vedere panoramică deosebita, într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra Văilor Moldovei si Moldovitei, a satului și a dealurilor din zonă, o adevărată oază de liniște și relaxare.

Terenul se află situat pe str. Mihail Kogalniceanu, într-o ZONĂ FĂRĂ RESTRICȚII cu privire la construcții sau activități comerciale, este ingradit cu gard din lemn, iar accesul la proprietate se face pe drum privat de acces, pe o distanta de 20 m. Este dispus într-o zonă rezidențială, iar vecinătățile proprietății sunt case unifamiliare și terenuri libere, fiind ideal pentru construirea de locuință, cabană, casă de vacanță, pensiune, etc. 

 UTILITATI : drum asfaltat, energia electrică și fibra optică. 

OBIECTIVE TURISTICE IN ZONA : Cetatea de Scaun a Sucevei, Mănăstirea Moldovița, Mănăstirea Putna, Chilia lui Daniil Sihastrul, Complexul muzeal Ciprian Porumbescu – Stupca, Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea Dragomirna, Atelierul și muzeul ouălor încondeiate Vama, Cimitirul Eroilor Vama, Cordul secular Slătioara, “Pietrele Doamnei” din Masivul Rarău, Salina Cacica, Ceramica neagră – Marginea, Herghelia și Rezervația naturală de la Lucina, Muzeul “Arta Lemnului” din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

PRET : 68.750 euro  (13 euro/mp)

 0 % COMISION, PENTRU CUMPĂRĂTOR !

Merită văzut! Pentru orice alte detalii suplimentare sau programarea unei vizionari, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon /whats app : +40 757 885 888 – Marius Barbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

 Centrul comunei VAMA – 1 Km
 GURA HUMORULUI – 18 Km

VORONET – 19 Km

CAMPULUNG MOLDOVENESC – 50 Km

SUCEAVA – 53 km

VATRA DORNEI – 57 Km

RADAUTI – 58 Km

 

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.