100% Exclusivitate

Proprietate

28.554 mp TEREN EXTRAVILAN, TURDA – SĂNDULEȘTI, jud. CLUJ, la 300 m de AUTOSTRADA A3 – TRANSILVANIA

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj CHILIPIR ! OPORTUNITATE, PENTRU ANTREPRENORII, INVESTITORII ȘI DEZVOLTATORII IMOBILIARI ! TEREN EXTRAVILAN ARABIL LA…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

CHILIPIR ! OPORTUNITATE, PENTRU ANTREPRENORII, INVESTITORII ȘI DEZVOLTATORII IMOBILIARI !

TEREN EXTRAVILAN ARABIL LA DOAR 20 KM DE MUNICIPIUL CLUJ – NAPOCA ȘI 4 KM DE MUNICIPIUL TURDA, JUD. CLUJ, în localitatea SĂNDULEȘTI, com. SĂNDULEȘTI, zonă în plină dezvoltare, poziție foarte frumoasă, suprafață plană și însorită pe tot parcursul zilei, peisaj panoramic deosebit asupra municipiul Turda și Cheile Turzii.

SUPRAFAȚĂ TOTALĂ TEREN :  28.554 mp

Proprietatea se compune din două loturi generoase de teren situate în aceeași tarla, ambele cu formă dreptunghiulară, respectiv LOT 1 = 12.954 mp (42 x 310 m) și LOT 2 = 15.600 m (52 x 300 m).

TERENURILE SE AFLĂ LA 300 METRI DE AUTOSTRADA A3 TRANSILVANIA, iar accesul la proprietate se face pe DRUMUL JUDEȚEAN 103 G și drum comunal pietruit, aproximativ 1,5 km.

Zona permite atât o dezvoltare de tip rezidențial cât și una de tip industrial (hale, parc logistic, sedii firme, etc.)

UTILITĂȚI : energie electrică și apă la aproximativ 300 m

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment pentru efectuarea tranzacției.

PREȚ : LOT 1 – 12.954 mp (1,3 Ha) = 100.000 euro (7,7 euro/mp)

PREȚ : LOT 2 – 15.600 mp (1,6 Ha) = 120.000 euro (7,7 euro/mp)

PREȚ : LOT 1 + LOT 2 – 28.554 mp (2,9 Ha) = 185.000 euro (6,5 euro/mp)

0 % COMISION PENTRU CUMPĂRĂTOR !

Merită văzute! Nu ratați, această ocazie! Pentru detalii nu ezitați să ne contactați la Tel. / whats app : +40 757 885 888 – Marius Bărbulescu

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.