100% Exclusivitate

Proprietate

2 CASE si TEREN 36080 mp, LOCATIE SUPERBA – IDEALA AFACERE TURISM, Negreni, jud. Cluj

 SUPER OCAZIE ! PRET REDUS !   EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj OPORTUNITATE PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI SAU PENTRU AFACERE…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

 SUPER OCAZIE ! PRET REDUS !  

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

OPORTUNITATE PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI SAU PENTRU AFACERE ÎN TURISM

Ofertă unică, în localitatea NEGRENI  jud. CLUJ !

 2 case + anexa + 36.080 mp teren intravilan si extravilan, la doar 3 euro/mp !

 0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

 Iubesti natura si linistea ? Iti place intimitatea si aerul curat ? Iti plac zonele de munte, raurile si padurile ? Doresti sa te relaxezi sau sa practici sporturi extreme? Iti doresti o locatie ideala pentru a dezvolta o afacere de succes in turism ? 

Iti propunem in exclusivitate o proprietate situata intr-o zona deosebit de frumoasa din comuna Negreni, satul Negreni, judetul Cluj, la 80  km de Cluj – Napoca si 70 km de Oradea (aproximativ 1 ora si 15 minute), intr-o oaza de liniste, o locatie de poveste cu priveliste superba, cu paduri, dealuri, izvoare si Raul Crisul Repede ce inconjoara aceasta frumoasa locatie, aflata la poalele Muntilor Vladeasa.

 Atractii turistice / Trasee turistice aflate in imediata vecinatate : Castelul Octavian Goga din Ciucea, Barajul Floroiu de pe Valea Draganului, Castrul Roman, Valtoarea si Moara cu apa de la Bologa, Cetatea Bologa din Poieni, Piatra Craiului, Targurile de la Negreni – Targul de la Fechetau si Targul Coaselor, Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului din Ciucea, cea mai veche biserică de lemn, construită în anul 1791 în Bucea, o bijuterie arhitectonică înscrisă în patrimoniul istoric al județului Cluj, biserica nouă din Bucea, biserica ortodoxă din Negreni, mănăstirea de la Piatra Craiului, precum și biserica baptistă din Negreni.

 Proprietatea este ideala atat pentru cei care doresc sa locuiasca in inima naturii, cat si pentru cei care doresc sa faca o investitie in domeniul turismului, avand o suprafata generoasa de 36.080 mp teren intravilan si extravilan, din care suprafata de 9766 mp este faneata impadurita. 

 Proprietatea este situata chiar la intrarea în localitatea NEGRENI, jud CLUJ, dinspre ORADEA, in Zona “PRECUP”, la doar 400 m de Raul Crisul Repede si 900 m de Drumul European E60 Cluj – Oradea 

 Terenul are formă dreptunghiulară, cu vedere panoramică, fără denivelări semnificative și se află într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra Văii Crișului Repede, a satului și a dealurilor din zonă, o adevărată oază de liniște și relaxare.

 Accesul la proprietate se face pe drum asfaltat, fapt ce facilitează accesul auto la proprietate indiferent de condițiile meteo și este pretabil pentru construirea de pensiune, cabana, casa de vacanță, camping căsuțe, campare corturi sau orice alte activitati recreative. Zona propice pentru relaxare sau practicare de sporturi extreme : rafting, kayaking, alpinism/escalada, speoturism, trekking sau mountainbiking.  

 Utilități : apa, energia electrică, fosa septica, rețea de iluminat stradal și fibra optică, toate aflându-se deja pe proprietate.

 Pe proprietate se afla mai multi pomi fructiferi, iar anumite portiuni sunt împădurite cu brad și fag.

  Terenul este dispus într-o zonă rezidențială, iar vecinătățile proprietății sunt case unifamiliare și terenuri libere.

 Proprietatea are 2 case si anexa magazie, racordate la utilitati, care sunt compartimentate dupa cum urmeaza: 

               CASA  I –  camera, coridor, bucatarie si baie

               CASA II – bucatarie, debara, camera, baie si beci

Poziționarea proprietatii în apropierea Drumului European E60, unde se află o multitudine de obiective economice (restaurante, pensiuni,  terase, statie peco, etc), dimensiunile și mai ales amplasamentul acestei proprietati, dar si utilitatile si facilitatile naturale de care dispune (pe teren se afla mai multe izvoare, care pot sa fie captate in vederea amenajarii unui lac sau a unei pastravarii), oferă mari oportunități, atât pentru investitorii imobiliari, cât și pentru dezvoltarea unei afaceri de succes în turism.

 Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

Prețul de vânzare al acestei proprietati în Negreni – Cluj este de doar     3 EURO/MP  – TOTAL PRET = 119.999 EURO   

Merită văzut! Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizite, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757885888 – Marius

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

 Centrul comunei NEGRENI – 3 Km
 STÂNA DE VALE – 50 Km
 BARAJUL LEȘU – 30 Km

  ZALĂU – 57 km
 ORADEA – 70 Km
 CLUJ-NAPOCA – 80 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.