100% Exclusivitate

Proprietate

6000 mp TEREN IZVORU CRISULUI, deschidere la E60 si Raul Crisul Repede, la doar 30 minute de Cluj – Napoca, jud. Cluj

EXCLUSIVITATE : Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj. OPORTUNITATE, UNICA! GARANTAT, CEL MAI MIC PRET PE ZONA ! COORDONATE GOOGLE…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

EXCLUSIVITATE : Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj.

OPORTUNITATE, UNICA! GARANTAT, CEL MAI MIC PRET PE ZONA !

COORDONATE GOOGLE MAPS : 46,8312030, 23,1294910

DESCRIERE ZONA : Comuna Izvoru Crisului este situată în partea de vest a judetului Cluj, la 43 km de Cluj-Napoca, distanta care este parcursa cu autoturismul in doar 30 de minute. Izvoru Crișului este una dintre cele mai prospere comunități din județul Cluj, grație spiritului antreprenorial al locuitorilor comunei. Pe drumul dintre Cluj și Oradea, satul uimește prin numărul mare de tarabe și de ateliere meșteșugărești care vând, respectiv produc artizanat.

DESCRIERE PROPRIETATE : Teren extravilan având suprafața de 6000 mp, iar in acte de 5700 mp (48 x 120), la poalele unei frumoase păduri de conifere, având în partea din față acces direct la Drumul European E60 Cluj – Napoca – Oradea, iar în partea din spate la Râul Crișul Repede.

Proprietatea are formă dreptunghiulară, suprafața este plană și se află într-o zonă deosebit de frumoasă, însorită pe tot parcursul zilei.

Terenul este ingradit pe întreaga suprafață cu gard din plasă de sârmă și stâlpi de beton, iar vecinătățile proprietății sunt terenuri libere. În partea din față a terenului este montat un solar, iar în partea din spate este construit un foișor cu un balansoar și este amenajat un lac pe o suprafață de 200 mp (20 x 10), cu apă din Râul Crișul Repede. Terenul este ideal pentru casă de vacanță, cabană, pensiune de animale, hala, depozit, sera grădină, solarii, etc. 

UTILITATI : drum asfaltat, rețea de înaltă tensiune pe partea opusă E60, transformator energie electrică la aproximativ 1 km.  

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

PRET : 39.999 euro  (7 euro/mp) !

 0 % COMISION, PENTRU CUMPĂRĂTOR !

Merită văzut! Pentru orice alte detalii suplimentare sau programarea unei vizionari, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon /whats app : +40 757 885 888 – Marius Barbulescu

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

HUEDIN – 7 Km 

GILAU – 26 Km

CLUJ – NAPOCA – 43 Km
ZALAU – 64

ORADEA – 109 Km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

  • Marius Dabuleanu

    Recomand cu încredere!!

  • Cristian Chis

    Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

  • Gavin Costas

    The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

  • Anișoara Vinau

    Experiență, inovație și servicii personalizate

    Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

  • Crețeanu Laurențiu

  • Marian Bogea

    Recomand!

  • Mădălina Neacșu

    Experienta si seriozitate!

  • Mihai Bogea

    În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

  • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.