100% Exclusivitate

Proprietate

6630 mp TEREN INTRAVILAN, BAIA MARE – SĂSAR, jud. MARAMUREȘ

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj OPORTUNITATE, PENTRU INVESTITORII ȘI DEZVOLTATORII IMOBILIARI ! ZONĂ REZIDENȚIALĂ LA DOAR 1 KM DE…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

OPORTUNITATE, PENTRU INVESTITORII ȘI DEZVOLTATORII IMOBILIARI !

ZONĂ REZIDENȚIALĂ LA DOAR 1 KM DE MUNICIPIUL BAIA MARE, JUD. MARAMUREȘ, respectiv în localitatea SĂSAR – RECEA, deosebit de frumoasă și liniștită, însorită pe tot parcursul zilei.

SUPRAFAȚĂ TOTALĂ TEREN INTRAVILAN :  6630  mp

Proprietatea are formă dreptunghiulară (42 x 158 m), se compune din 3 loturi de teren și are două căi de acces, cumpărătorul având posibilitatea să o parceleze cum dorește.

Terenul se află situat pe str. PRIMĂVERII, nr. 99 A, într-o ZONĂ FĂRĂ RESTRICȚII cu privire la construcții sau activități comerciale, iar accesul la proprietate se face pe DRUM ASFALTAT, fapt ce facilitează accesul auto la proprietate indiferent de condițiile meteo.

EXISTĂ CERTIFICAT DE URBANISM, TERENUL FIIND IDEAL PENTRU CONSTRUIREA DE LOCUINȚE INDIVIDUALE ȘI COLECTIVE MAX. P + 2 ETAJE !

TOATE UTILITĂȚILE : la limita proprietății există apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, rețeaua publică de iluminat stradal.

În zonă, pe o rază de aproximativ 2 km, se află unități de învățământ, Primăria comunei Recea, Vama Baia Mare, unități de cazare turistică și centre SPA, magazine, supermarketuri, parcuri retail și mall-uri : Metro, Auchan, Dedeman, Brico Depot, Arabesque, Kaufland, Selgros, VIVO Center, VELU Center, etc.

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.

PREȚ : 40 euro/mp

0 % COMISION PENTRU CUMPĂRĂTOR !

Merită văzut! Pentru orice alte detalii suplimentare sau programarea unei vizionari, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon / whats app : +40 757 885 888 – Marius Bărbulescu

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.