100% Exclusivitate

Proprietate

Casa, anexe si 14.328 mp teren partial intravilan, com. Bulz, jud. Bihor

SUPER OCAZIE ! PROPRIETATE, IN ZONA TURISTICA MONTANA ! EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj Iubesti natura si linistea?…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

SUPER OCAZIE ! PROPRIETATE, IN ZONA TURISTICA MONTANA !

EXCLUSIVITATE Agenția Imobiliară Click Maximo Imobiliare Cluj

Iubesti natura si linistea? Iti place intimitatea si aerul curat? Iti plac zonele de munte, raurile si padurile? Doresti sa te relaxezi sau sa practici sporturi extreme? Iti doresti o locatie ideala pentru o locuință, cabană, casă de vacanță sau afacere in turism? 

Iti propunem in exclusivitate o proprietate situata intr-o zona deosebit de frumoasa din comuna Bulz, nr. 273, judetul Bihor, in apropiere de Drumul Apusenilor, ce leaga judetele Cluj si Bihor, la 93 km de Cluj – Napoca si 77 km de Oradea (aproximativ 1 ora si 15 minute), intr-o oaza de liniste, o locatie de poveste cu priveliste superba, cu paduri, dealuri, munti și izvoare ce inconjoara aceasta frumoasa locatie, aflata la poalele Muntilor Pădurea Craiului și Munții Vlădeasa.

Atractii turistice / Trasee turistice aflate in imediata vecinatate : Peștera cu Apă de la Bulz, Rezervațiile naturale Vârful Buteasa și Peștera cu apă din Valea Leșului.

Proprietatea este ideala atat pentru cei care doresc sa locuiasca in inima naturii, cat si pentru cei care doresc sa dezvolte o afacere in turismului, avand o suprafata generoasa de 14.328 mp, respectiv 3747 mp teren intravilan si 10.581 mp teren extravilan

Proprietatea este situata la limita dintre judetele Bihor si Cluj, la circa 1,5 km de Drumul Judetean 108 K, într-o zonă superbă, de munte, cu vedere panoramică, însorită pe tot parcursul zilei, încununată de un peisaj de vis asupra Văii Iadei, a satului și a dealurilor din zonă, o adevărată oază de liniște și relaxare.

Pe proprietatea generoasa de 14.328 mp teren fânețe și pășuni, cu pomi fructiferi si portiuni impadurite, exista o casa din lemn de aproximativ 100 ani, in suprafata de 57 mp (doua camere si un hol), ce poate fi renovata pentru a fi locuita si anexe gospodaresti in suprafata de 52 mp, iar accesul la proprietate se face cu masina de teren (4×4), pe drum pietruit, in circa 10 minute.

Utilități : apa de izvor si curent electric pe proprietate, semnal foarte bun la internet si telefon.

Pretul acestei frumoase proprietati din com Bulz, judetul Bihor este de 63.100 euro (4,4 euro/mp) !

 0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

Pentru orice alte informații va stam la dispozitie la numărul de telefon 0757885888 – Marius Barbulescu

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.