100% Exclusivitate

Proprietate

OPORTUNITATE! CASA SI 1000 MP TEREN INTRAVILAN, Deva – Hunedoara

OPORTUNITATE, PENTRU CLIENȚII PRETENȚIOȘI, DAR ȘI PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI SI ANTREPRENORI! CLICK MAXIMO IMOBILIARE CLUJ intermediază, în regim de EXCLUSIVITATE, vânzarea…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

OPORTUNITATE, PENTRU CLIENȚII PRETENȚIOȘI, DAR ȘI PENTRU INVESTITORII IMOBILIARI SI ANTREPRENORI!

CLICK MAXIMO IMOBILIARE CLUJ intermediază, în regim de EXCLUSIVITATE, vânzarea unei case complet mobilată și utilată, situată în zona ultracentrală a municipiului  Deva, str. Coziei, nr. 17, jud. Hunedoara, cu o panoramă superbă asupra Cetății și orașului.

CASA / LOCUINȚA UNIFAMILIALĂ are suprafața de 140 mp, cu demisol parțial și parter – living, dining, bucătărie, cămară, 2 dormitoare, 2 băi, pod mansardabil, garaj cu intrare direct din stradă, beci și anexă /magazie.

CURTEA / GRADINA este amenajată peisagistic pe o suprafață de 1.000 mp.

UTILITĂȚI : proprietatea este racordată la toate utilitățile, are centrală termică pe gaz, încălzirea se face atât prin pardoseală, cât și prin calorifere și este prevăzută cu sistem de supraveghere video și alarmare împotriva efracției.

LOCUINȚA se vinde “la cheie”, COMPLET MOBILATĂ ȘI UTILATĂ și este ideală pentru casă de locuit, pensiune, casă de vacanță, etc.  

OBIECTIVE TURISTICE DIN ZONA: Cetatea din Deva, Muzeul Civilizației Dacice și Romane, Castelul Corvinilor, “Il Giardini di Zoe”, Sarmizegetusa Regia, Rezervația de zimbri Hațeg, Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Munții Retezat și Cascada Lolaia, Lacul Bucura, Stațiunea Straja, Munții Parâng, Stațiunea Râușor, Mănăstirea Prislop – unul dintre cele mai importante locuri de turism ecumenic, unde este inmormântat părintele Arsenie Boca, Cetățile de la Costești – Blidaru, Gorunul lui Horea Țebea, mormântul lui Avram Iancu, Casa memorială a lui Crișan din comuna Ribița, precum și Mănăstirea Franciscană din Baia de Criș.

PRETUL este FIX si NU se mai negociaza:  200.000 euro ! 

0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR !

Merită văzută! Pentru orice alte informații suplimentare sau programarea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați !

TRANSPORT:

In cazul în care doriți să ajungeți în Deva, cu avionul, in apropiere, sunt 3 aeroporturi :

Aeroport Sibiu – 128 km

Aeroport Timisoara – 149 km

Aeroport Cluj – 174 km

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.