100% Exclusivitate

Proprietate

4601 mp TEREN INTRAVILAN CRAIOVA – Zona Bariera Valcii, str. Papara Juvara, nr. 60, jud. Dolj

EXCLUSIVITATE : Click Maximo Imobiliare Cluj OPORTUNITATE, UNICA! GARANTAT, CEL MAI BUN PRET PE ZONA! IN ATENTIA, INVESTITORILOR SI DEZVOLTATORILOR…

Exclusivitate
0% Comision

Descrierea Proprietății

EXCLUSIVITATE : Click Maximo Imobiliare Cluj

OPORTUNITATE, UNICA! GARANTAT, CEL MAI BUN PRET PE ZONA! IN ATENTIA, INVESTITORILOR SI DEZVOLTATORILOR IMOBILIARI !   

Se vinde suprafata de 4601 mp (18 x 256 m) TEREN INTRAVILAN ARABIL situat in Municipiul CRAIOVA – str. Papara Juvara, nr. 60, zona rezidentiala foarte linistita, avand destinatia dupa PUG – ZONA LOCUINTE, REGIM MAXIM DE INALTIME P+2E , POT.max.=35% , CUT.max.=1,05

Terenul se afla la aproximativ 1 km de DRUMUL EXPRES PITESTI-CRAIOVA-TARGU JIU (in lucru), are suprafata plana si deschidere la 2 drumuri

TOATE UTILITĂȚILE ÎN ZONĂ :

• apa, curent, canalizare – la circa 50 m
• gaze naturale, asfalt, fibră optică la circa 100 m
• mijloace de transport în comun la circa 500 m

DISTANȚA PÂNĂ LA “KM 0” AL MUN. CRAIOVA – 4 KM ( 10 minute de mers cu autoturismul)

 TERENUL ESTE IDEAL PENTRU ORICE CONSTRUCȚIE ( casă, pensiune, sediu firma, spatiu comercial, hală, depozit, etc,)

Toate actele au fost verificate si sunt in regula, iar in situatia in care se doreste o suprafata mai mare de teren, exista posibilitatea alipirii a inca 2 loturi, pana la 13.000 mp.

 0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR ! 

 PREȚUL este FIX si NU se negociaza : 33 euro / mp !

 CONTACT : Tel. 0757885888 – Marius Bărbulescu

e-mail : contact@clickmaximo.ro

Investeste acum

Ți-a stârnit interesul această proprietate? Fă-ne o ofertă și haide să o facem a ta!

Trimite solicitare

Recenzii

Parerea Clientilor

Citeste recenzii lasate de clientii Click Maximo.

Esti pregatit sa pasesti in clubul Maximo?

Investeste acum in cele mai exclusiviste proprietati din Romania, sau profita de serviciile oferite prin partenerii nostri din toata lumea.

 • Marius Dabuleanu

  Recomand cu încredere!!

 • Cristian Chis

  Recomand cu incredere ,o firma care se preocupa

 • Gavin Costas

  The best agenty,O agentie foarte serioasã cu servicii de calitate .O recomand cu toatã increderea.Multumesc Click Máximo Imobiliare pt serviciile dv care mi-au adus un profit Corect,,Respect!

 • Anișoara Vinau

  Experiență, inovație și servicii personalizate

  Dacă sunteți în căutarea unei companii imobiliare de încredere și cu experiență, vă recomand cu căldură Click Maximo. Domnul Marius are peste 10 ani de experiență în industrie și reputația de a oferi servicii excepționale pentru clienți și de a oferi rezultate. Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe domunul Marius este angajamentul lui de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul imobiliar. Indiferent dacă sunteți un cumpărător de locuințe pentru prima data sau un investitor cu experiență domnul Marius are expertiza și resursele pentru a vă ghida prin proces. În general, recomand cu căldură Click Maximo pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare. Combinația lor de experiență, inovație și servicii personalizate îi fac o alegere de top în industrie.

 • Crețeanu Laurențiu

 • Marian Bogea

  Recomand!

 • Mădălina Neacșu

  Experienta si seriozitate!

 • Mihai Bogea

  În calitate de client, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea celor se la Click Maximo. Fără intermedierea lor, totul ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât pentru viitoarele tranzactii voi apela tot la sprijinul celor de la Click Maximo...RECOMAND !!!

 • Gabi Acerus

Alese pentru tine

Deoarece ai vizionat aceasta proprietate, am selectat pentru tine alte proprietati care te-ar putea interesa. Daca nici acestea nu sunt ce cautai, vezi toate proprietatile din portofoliul Click Maximo.